Ώρα για ποδήλατο
Your Cart

HUBGUARDS BMX

Εταιρία: Kink
Kink Universal Freecoaster Guard – Το Hubguard είναι το προστατευτικό που πρέπει να μπαίνει σε κάθε ζάντα για την προστασία του κέντρου και των ακτίνων όταν υπάρχει πατάκι στο ποδήλατο. Το Kink είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό  για εφαρμόζει σε όλους τους Freec..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Εταιρία: CINEMA
To Cinema VF guard είναι το πρώτο hubguard μπροστινού κέντρου σε Nylon υλικό που έρχεται πάνω από το νύχι του πιρουνιού και όχι ανάμεσα. Τα θετικά του είναι, δεν ανοίγει τα νύχια του πιρουνιού, δεν ξε-κεντράρει την ρόδα όπως τα εσωτερικού, δεν χρειάζεται να βγει η ρόδα για την εφαρμογή του. Παρά..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Εταιρία: CINEMA
To Cinema VF guard είναι το πρώτο hubguard πισινού κέντρου σε Nylon υλικό που έρχεται πάνω από το νύχι του σκελετού και όχι ανάμεσα. Τα θετικά του είναι, δεν ανοίγει τα νύχια του σκελετού, δεν ξε-κεντράρει την ρόδα όπως τα εσωτερικού, δεν χρειάζεται να βγει η ρόδα για την εφαρμογή του. Παράλληλα..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Εταιρία: FEDERAL
Federal DSG Universal Hubguard. Είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό σε σχήμα μισοφέγγαρου για εφαρμόζει σε όλους τους τύπους κέντρων από την μεριά του γραναζιου– Υλικό Κατασκευής : Πλαστικό – Τοποθέτηση : Σε όλα τα κέντρα (Μεριά γραναζιού) – Χρώμα : Μαύρο – Περιλαμβάνει και ροδέλα. ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)