Ώρα για ποδήλατο
Your Cart

Προστατευτικά Ποδηλάτου

Προστατευτικό αλυσίδας.Fully Chain Stay Protection 13301 S/M
Εξαντλήθηκε
Εταιρία: CUBE
Διαστάσεις : (WxH) 98-118 x 215 mm.Υλικό κατασκευής : Neoprene...
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Εταιρία: ENDURA
Protects headset against dirt and water Tough nylon faced Neoprene Easy-fit velcro attachment Suitable for 1.1/8" HeadsetsHelps keep headsets running smooth for longer..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εταιρία: CUBE
Το χτύπημα αλυσίδας είναι ενοχλητικό, τέλος της ιστορίας. Σχεδιασμένο ειδικά για σκληρούς δίσκους CUBE, το Chain Stay Protection προστατεύει από τις γρατσουνιές και μειώνει τους ενοχλητικούς θορύβους τόσο αποτελεσματικά που δύσκολα θα τα παρατηρήσετε.Χαρακτηριστικά:Κατασκευαστής: CubeBελτιστοποιη..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Εταιρία: CUBE
Καταπληκτικό προστατευτικό αλυσίδας χαμηλού profile και βάρους από την Cube. Η τοποθέτησή του είναι γρήγορη και εύκολη μέσω καλωδίου.Χαρακτηριστικά:Χαμηλό βάρος: 27 grΕύκολη τοποθέτηση..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Εταιρία: CUBE
Προστασία από κάτω σωλήνα για ποδήλατα αλουμινίου CUBE. Επίσης κατάλληλο για ματ κουφώματα. Διαφανές και εξαιρετικά λεπτό. Ειδικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία για υψηλότερη ζήτηση και άγχος Αφαιρούμενη χωρίς να αφήνει σημάδια.Χαρακτηριστικά:Κατάλληλο γι..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,87€
Εταιρία: CUBE
Προστασία από κάτω σωλήνα για ποδήλατα αλουμινίου CUBE. Επίσης κατάλληλο για ματ κουφώματα. Διαφανές και εξαιρετικά λεπτό. Ειδικά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αφαιρούμενη χωρίς να αφήνει σημάδια.Χαρακτηριστικά:ΔιαφανέςΚατάλληλο για ποδήλατα αλουμινίου ..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,87€
Εταιρία: RFR
Η αλυσίδα παραμένει προστατευμένη για να διατηρεί το φινίρισμα της βαφής του ποδηλάτου σας λαμπερό και φρέσκο και να μειώνει τον ενοχλητικό θόρυβο της αλυσίδας που αναπηδά.Χαρακτηριστικά: Τύπος: Προστατευτικό αλυσίδας Κατασκευαστής: RfrBέλτιστη προστασία από κρούσεις τόσο από πέτρεςΣυναρμολόγηση χ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Εταιρία: M-WAVE
Κουκούλα ποδηλάτου σε XXL μέγεθος με διαστάσεις 230x135x65 cm. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό υλικό για να προστατεύει το ποδήλατο σας από την σκόνη, την βροχή και το χιόνι. Η κουκούλα κατασκευάζεται από την εταιρεία M-Wave. Η κουκούλα είναι κατάλληλη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)