Ώρα για ποδήλατο
Your Cart

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

PROACTION ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ MINERAL PLUS 30g - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Εξαντλήθηκε
Εταιρία: PROACTION
Πλήρης ενυδάτωσηΤο Mineral Plus Isotonic είναι ένα ισοτονικό προϊόν σχεδιασμένο να αναπληρώσει εξ' ολοκλήρου τα υγρά και τα μέταλλα που αποβάλλει ο οργανισμός μέσω του ιδρώτα κατά την διάρκεια της άσκησης , ειδικά το νάτριο , το μαγνήσιο και το κάλιο , τα οποία εκτός των άλλων είναι υπεύθυνα για..
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,05€
PROACTION ΔΙΑΛΥΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ MINERAL PLUS 450g - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Εξαντλήθηκε
Εταιρία: PROACTION
λήρης ενυδάτωση Το Mineral Plus Isotonic είναι ένα ισοτονικό προϊόν σχεδιασμένο να αναπληρώσει εξ' ολοκλήρου τα υγρά και τα μέταλλα που αποβάλλει ο οργανισμός μέσω του ιδρώτα κατά την διάρκεια της άσκησης , ειδικά το νάτριο , το μαγνήσιο και το κάλιο , τα οποία εκτός των άλλων είναι υπέυθυνα για..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
PROACTION ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΠΑΡΑ JELLY BAR ΣΟΚΟΛΑΤΑ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 40gr PROACTION ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΠΑΡΑ JELLY BAR ΣΟΚΟΛΑΤΑ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 40gr
Εξαντλήθηκε
Εταιρία: PROACTION
Η Jelly Bar είναι μια ενεργειακή μπάρα με ζελέ φρούτων, δημητριακά και πραγματικά αποξηραμένα φρούτα, μια νόστιμη και εύχρηστη πηγή ενέργειας. Η Jelly Bar είναι χρήσιμη πριν και κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων ή μακροχρόνιων αγώνων για την παροχή ενέργειας στον αθλητή που χρειάζεται να ξεκι..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εταιρία: PROACTION
Άμεση ενέργεια πρίν τον τερματισμό Το Carbo Sprint Volata είναι ένα πρακτικό συμπλήρωμα μιας δόσης κατασκευασμένο απο υδατάνθρακες (δεξτρόζη , φρουκτόζη και μαλτοδεξτρίνη) που προσφέρουν άμεση απορρόφηση και άμεση απελευθέρωση ενέργειας. Αυτό το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με καρνιτίνη και ..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)